Skærmkalibrering er et minimum
 
Den letteste måde at komme i gang med at få styr på farverne, er at starte med skærmen. Man skal starte med at have en stabil skærm og så kan man ved kalibrering og profilering får skærmen til at vis de rigtige farver. Det sker ved en kombination af software og hardware hvor man måler forskellige farvekombinationer op på skærmen. Inden man starter profilering skal man vide hvilken industristandard man ønsker at benytte – D50 og D65 er de 2 mest brugte. Hos zanework får du uvildig rådgivning og undervisningen da vi ikke sælger produkter.


Få det optimale ud af printeren  

I dag findes der mange rigtige gode printere men ønsker du at få farvelighed mellem skærm, printer og til sidst den endelige tryksag kan man ikke undlade at profilere printeren. Inden der skal laves profiler til printeren skal printeren være kaliberet. Kalibrering sikre at printeren leverer den korrekte mængde farve og profileringen sikre at kombinationen af farver bliver rigtigt. Når en printer er kalibreret kan den simulere forskellige trykstandarder og bruges til prøvetryk."Det er ikke svært at vælge, om man vil have farvestyring eller ej. Det gør forskellen på, om en kunde er tilfreds eller ej. Med et farvestyret workflow kan vi leve op til kundernes forventninger - samtidig med, at vi undgår at skulle trykke en sag om."


Jesper Eistrup,
Salgsdirektør RL-Grafisk


Det rette udstyr til opgaven  
Der findes forskellige soft/hard-ware løsninger i forskellige prisklasser. Priserne starter ved ca 600 kr og øges med krav til præcision og kvalitet. Vores målsætning er at forene jeres behov med de muligheder der findes - uden at I behøver at investere mere en højst nødvendigt.

Hvad kan man lære?  

Selvom man har arbejdet med tryksager og grafisk layout i mange år vil man stadig kunne lære nyt. De grafiske programmer udvikler sig meget, men kun få sætter sig grundig ind i de tekniske ændringer der sker. Det gør vi! Al undervisningen tager udgangspunkt i at man arbejder med Adobe Creative Suite, og vi tilpasser undervisningen til niveauet og behovet, for de forskellige deltagere på kurserne. Vi laver kurser fra 1 time til flere dage med udgangspunkt i jeres behov. Læs mere om undervisningen eller ring og forklar dit behov.

Cookies in Use