Learning by doing

Mange han en idé om hvordan farvestyring virker og lærer sig dårlige vaner som er med til at forhindre det optimale resultat. Inden vi laver nogen form for undervisning, afklarer vi niveauet for at sikre det bedst mulige reltat for jer. Vi er altid opdateret på hvordan de forskellige industristandarder udvikler sig og hvordan de er implimenteret i CC/CS. Mål med al vores undervisning er det samme som en kørelære - du får et kørekort og så skal du bruge det for at få erfaring. Vigtigt er at du kan køre når undervisningen er slut.
Vores speciale er at undervise i et sprog du forstår med eksempler og opgaver du kan relatere dig til. 

"If you can't explain it simply, you don't understand it well enough." - Albert Einstein

Hvad kan jeg lære?  

Det er optil hvad du ønsker at kunne. Vores fokus er på Grafikkere, Fotografer, Arkitekter og Designere af enhver art. Om du er ny i faget eller har 30 års erfaring, vil vi altid kunne sætte et forløb sammen der er brugbart for dig. Intet niveau er for lavt og intet for højt, bare at vi er enig om hvor vi starter undervsiningen kan alle få udfordringer som macher deres niveau. Start niveauet er at du lærer at kalibrere din skærm og kontrollere de vigtigste farveindstillinger."Det er ikke svært at vælge, om man vil have farvestyring eller ej. Det gør forskellen på, om en kunde er tilfreds eller ej. Med et farvestyret workflow kan vi leve op til kundernes forventninger - samtidig med, at vi undgår at skulle trykke en sag om."


Jesper Eistrup,
Salgsdirektør RL-Grafisk


Det rette udstyr til opgaven  
Vi bruger udstyr fra X-rite - hvorfor? Samme årsag som du bruger Adobe! Sikkerhed i et markedsførerende brand, der er defacto standarden hos de professionelle. Vores målsætning er at forene jeres behov med de muligheder der findes - uden at I behøver at investere mere en højst nødvendigt.

Hvorfor er det vigtigt at lære?  

Størstedelen af alle fejl sker fordi der ikke er fokus på farvestyring, men også selvom du har styr på det hele, kan der desvære opstå fejl. En del af undervisningen giver dig selvtillid til at diskutere kvalitet med trykkerier, istedet for at du tvivler på om det er dig der har lavet en fejl - der er faktisk et korrekt facit når vi taler farvestyring og farver. Alle faver kan omsættes til tal med reference til det menneskelige øje (CIELab) og sættes på en simpel formel, der fortæller hvilken farveforskel (∆E - Delta E) der er på det du har afleveret, og det du har modtaget. Det er lidt som at tage "temperaturen" på tryksagen og det gøres med et fotospektrometer.

Cookies in Use